FAQ

Imagine a whole new marketing experience for your event

 

Kan VideoPromo voor mij een promo trailer maken met de muziek die mijn deejays draaien ? Laten we zeggen met de nieuwe plaat van Lost Frequencies ?

 

Natuurlijk, geen probleem, alles kan, maar... Niet alles mag !

Het hangt er vanaf waarvoor je je video wil gebruiken... Ben je van plan om eens goed zot te doen op het trouwfeest van een vriend met door ons, of jezelf gemaakte videobeelden, dan kan je daar in principe onder zette wat je wil, zolang dit een film blijft die je nergens openbaart. Zodra je immers een auteursrecterlijk beschermd werk gebruikt in je video dan heb je daar wat toestemming voor nodig, en da's vaak niet simpel. Dus wil je een videopromo met een denderdende beat van een bekend artiest dan heb je toelating nodig van de auteur-componist (meestal via de publisher), en ook nog eens van de masterowner van het nummer (tenzij je het volledig zelf naspeelt). Dit kan een tijdrovend werkje zijn en vaak draait het uit op een njet van één van de partijen.

Willen wij je video maken zonder die toestemming ? Ja, geen probleem, want de productie van de video is niet hetzelfde als de uitvoering ervan. In dat geval staat de organisator van de campagne immers als verantwoordelijke voor de nodige toelatingen.

Kunnen jullie beelden van mijn party of van mijn zaak invoegen in de videopromo ?

 

Graag zelfs ! Als je die beelden hebt in hoge kwaliteit (1920*1080) kan leveren, dan gebruiken wij ze heel graag in je video, op voorwaarde dat ze kwalitatief genoeg zijn. Je wil immers geen beelden van een lege tent of van dingen die totaal een verkeerd beeld van je zaak geven... Da's antireclame, en anti staat niet in ons logo.

Indien je geen beelden hebt kunnen wij deze voor je aanmaken, maar dan moeten we daar even over samenzitten want wij doen hiervoor graag beroep voor op professionals die de beste beelde kunnen maken.

Kan ik de radiospot ook krijgen naast de videopromo ?

 

Vanzelfsprekend... Dat kan in wav of MP3, naargelang waarvoor je hem wil gebruiken. Wij kunnen je zelfs in contact brengen met het radiostation waar je de spot zou willen gebruiken. Weet je niet goed hoe op het juiste station te raken met je campagne ? Geen probleem, wij weten onze weg naar de nationale zenders, zowel als naar Topradio, RGR FM, Trendy FM, Contact-Dance, zowel als de talloze lokale radio's in heel Vlaanderen...

Is het mogelijk alleen een radiospot te bestellen ? Of een videopromo zonder geluid ?

 

Geen enkel probleem, bij VideoPromo staan de wensen van de klant steeds centraal. Alles is dus bespreekbaar.

© 2018 VideoPromo, a division of SoundsRight Comm. V.